BOTIFARRA NEGRA 350-375 gr

5,25
Impostos inclosos

Els mesos d'hivern, temps de fred, neu i glaçades es quan és fa la matança del porc i el nomenat mandongo a les cases de pagès. Es reuneix la família i es fa com una festa, fent la tria de les millors carns del porc, i en aquest cas la botifarra negra es l'ultima que es cou al calder i es dona per acabat el dia de mandongo. El treball de moltes hores i mans, fent el preparatius, descarnant, fer bullir el calder les cotnes i els menuts, netejant la tripa, picar, remenar les sopes de pa, afegir la cansalada tallada a mans i les carns, salpebrar, ben amassat a mà, els tastets a la paella si falta algun condiment, embotir i coure altre cop al calder per deixar acabada la botifarra negra. Excel.lent, un gust exquisit al paladar. Us convidem a tastar-la.

Es pot acompanyar  amb una verdura, guisar amb unes favetes, unes llenties, patates emmascarades amb botifarra negra d'Adons.

Quantitat

Hem recuperat la recepta de la padrina de casa i fem la botifarra negra natural, 100% artesana, tradicional amb aquell gust d'abans.

La servim envasada al buit, aconsellem treure-la del buit unes hores abans de consumir.

Pes Aprox 350-370 gr. 

Ingredients: Pa, Sang, carn magra, cansalada, careta, morro, ceba, sal i pebre.

Sense conservants             Sense additius           Conservar en fred entre 0º a 7º

Consum preferent 30 dies

PORTA GLUTEN