PRODUCTES XOLÍS D'ADONS

Sotscategories

 • CURATS

  Xolís

  Els  productes  XOLÍS  D’ADONS  són  un  tresor  gourmet  únic.  És  sensibilitat.  És  tradició  i  paciència, caràcter i plaer. És passió per la feina ben feta. Els nostres embotits conten una  història, la de l’artesania natural i senzilla seguint la llavor del passat. Picar, amassar, salpebrar,  embotir i reposar al rebost o en celler; amb paciència, meticulositat i instint, cada embotit s’elabora un a un passant per les mans dels nostres artesans. 

  A XOLÍS D’ADONS seleccionem les millors carns de porc per aconseguir que les nostres peces  siguin 100% naturals, sense afegir ni làctics, ni glútens, ni d’altres additius.

 • CUITS

  Els cuits son uns embotits molt populars a les nostres terres, a casa nostra seguint les receptes ancestrals de la padrina els elaborem de la forma més artesana, 100% naturals, sense additius, ni conservants, tendres, suaus que s’adapten a tots els gustos i paladars. Es tracta d’un producte fet amb les carns nobles del porc. És excel•lent amb pa sucat amb tomàquet, i és idònia per l’escudella, caldo i l'olla aranesa.

 • FRESCOS

  Productes frescos

Filtres actius